ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a promovat prima "nuntă" homosexuală din România, generând un număr record de plângeri la CNA,  PRO TV continuă să promoveze homosexualitatea, de data aceasta prin emisiunea Masterchef.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Realizatorii l-au adus pe Nicolae Paul (foto dreapta), de 44 de ani din Cluj, dar care insistă să i se spună Cora, pentru a participa la emisiune.

Bărbatul de 44 de ani s-a îmbrăcat în haine femeieşti, a purtat peruci şi pantofi de femeie, dar rezultatul nu l-a impresionat pe unul din concurenţi.

Florin Valea, militar de profesie şi ofiţer în cadrul Ministerului Apărării Naţionale a părăsit concursul, motivând că nu doreşte să-şi asocieze imaginea cu "bărbaţi îmbrăcaţi în femeie, cu perucă”. Acesta a mai afirmat că principiile personale l-ar împiedica să facă o echipă, în viitor, cu această persoană.

Reacţia PRO TV a fost vehementă, reprezentanţii postului descriind motivul lui Florin drept "absurd", numindu-l un om cu "prejudecăţi".

"Pentru mine, onoarea este cea mai mare bogăţie şi nu vreau să renunţ la această onoare", a spus Florin Velea.

Recent, artistul Ion Paladi a afirmat că unele emisiuni din România "promovează persoane care nu se pot numi oameni", după ce Cătălin Măruţă a invitat la PRO TV o "femeie-vampir".