ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, în urma unui incident armat petrecut luni în fața uneia dintre intrările în sediul Agenției de Securitate Națională din SUA (NSA) de la Fort Meade (statul Maryland), transmite BBC.


P] Razboiul sfarsitului lumii – Mario Vargas Llosa – comanda online


Un bărbat a intrat cu maşina într-una dintre porţile de acces. Agenţii de pază au deschis imediat focul, iar atacatorul a fost împuşcat mortal.

Incidentul a avut loc la cartierul general al NSA, situat la 35 de kilometri de Washington DC. În timpul atacului a fost distrusă şi o maşină a poliţiei. Zona a fost imediat încercuită, iar autorităţile încearcă să stabilească motivul atacului. La începutul lunii, FBI a arestat un bărbat care a deschis focul asupra aceleiaşi clădiri.

Un purtător de cuvânt al NSA a declarat pentru Associated Press că cele două persoane primesc îngrijiri medicale. Poliția anchetează incidentul, detaliile nefiind deocamdată cunoscute.