ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu anunţă pe blogul său că la DNA se află în lucru un dosar uriaş despre corupţia din presa din România realizat pe baza unor interceptări sau denunţuri.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Conform lui Ion Cristoiu, în dosar se află numele unor directori de publicaţie, vedete sau lideri de opinie.

"Cică la DNA Dosarul Presa are deja 1600 de pagini strânse în 30 de bibliorafturi despre Corupția din presă. Paginile s-au strâns de a lungul vremii din denunțurile celor care au fost convocați la DNA (oameni de afaceri, politicieni), din interceptări, multe din cerința clar exprimată de procuror ca anchetatul să spună ce știe și despre ziariști. Sunt acolo nume de posturi tv, de directori de ziare, de lideri de opinie, de vedete.

Din când în când, cum s-a văzut recent în cazul Realității Tv, se dau drumul în presă unor scurgeri în presă, cu misiunea clară de arătatul mâței", scrie Ion Cristoiu pe blogul său.