ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trenul de călători Interregio, format din patru vagoane, a deraiat în zona localității Băile Herculane, din județul Caraș-Severin, scrie evz.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic, trenul se deplasa cu viteză redusă când s-a produs deraierea, în zonă fiind restricții de circulație. Trei vagoane, dintr-un total de patru, au sărit de pe şine, cel mai probabil, în urma ploilor din ultima vreme, când a fost şi oprită circulaţia după alunecările de teren care au avut loc în zonă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic a fost anunţat prin apelul de urgenţă cu privire la faptul că un tren de călători ar fi deraiat între localităţile cărăşene Topleţ şi Băile Herculane.

"Potrivit informaţiilor primite prin 112 de la un pasager, dar şi de la CFR, nu au fost înregistrate victime. La faţa locului a fost trimis un echipaj de la Detaşamentul de pompieri Orşova, pentru a asigura măsurile de siguranţă specifice", a declarat Ancuţa Balint, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, potrivit Agerpres.