ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum a anunțat după pierderea alegerilor, premierul Victor Ponta a hotărât să își ia o vacanță. Nu înainte de a-i sfătui pe social-democrați să facă bine să fie mai reținuți în declarații.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

După ce l-a însărcinat pe vicepremierul Gabriel Oprea să preia atribuțiile de prim-ministru, Victor Ponta a plecat împreună cu familia în vacanță.Imediat după ce în Monitorul Oficial a apărut concediul pe care Ponta și l-a luat, presa a început să speculeze locația în care s-ar familia Ponta, scrie psnews.ro.

Potrivit sursei citate, soția premierului, Daciana Sârbu, dă un indiciu cu privire la locul în care aceștia s-au refugiat.

Psnews.ro a publicat fotografia postată de Daciana pe o rețea de socializare, imagine care dovedește că șeful guvernului și soția sa au decis să se relaxeze câteva zile la Viena.