ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Uniunea Naţională pentru Progresul României anunţă că nu este o "anexă" a PSD şi condiţionează sprijinirea în continuare a guvernului Ponta 2.

Livrare gratuita in 24 de ore!

UNPR a reacţionat prin intermediul vicepreşedintelui Cătălin Cherecheş imediat după ce reprezentanţii UDMR au anunţat că se retrag de la guvernare.

"UNPR nu a răsturant niciun guvern. Deocamdată, dorinţa noastră este să generăm un Guvern echilibrat pentru România. Nu suntem o anexă a PSD, suntem un partener al PSD. Cât timp suntem trataţi ca partener, vom fi alături de PSD pentru România. Noi susţinem proiectele pentru România, nu PSD. Când vom vedea că anumite părţi din societate nu vor fi corect susţinute, putem să regândim poziţia noastră politică. Nu suntem un fel de remorcă a vreunui partid. Suntem oameni serioşi care susţin proiectele pentru România. Majoritatea stă în UNPR. Trebuie să vedem care sunt proiectele pe care le propune PSD dar şi ce proiecte propun alte partide. În funcţie de acest lucru se poate discuta şi o majoritate foarte largă"
, a declarat vicepreşedintele UNPR Cătălin Cherecheş.