ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jandarmeria a îndepărtat blocajul pe care îl crease cu gardurile de fier pe drumul public din Siliștea, iar majoritatea forțelor de ordine s-au retras, informează Bârlad Online.

VEZI AICI FILMUL EVENIMENTELOR DE LA PUNGEȘTI

În zonă mai există doar jandarmii care păzesc terenul Chevron, aflat vis-a-vis de locul unde localnicii au ridicat tabăra de rezistență.

De ce vrea sistemul gaze de şist


Luni seară a ajuns la Siliștea și Willy Schuster, eroul de la Moșna, județul Sibiu. Acesta a povestit pe facebook ceea ce s-a întâmplat când a ajuns acolo:

"Am fost târâți pe arătură, Michelle și cu mine ținându-ne tare de mâini, după ce vreo șase jandarmi ne-au desprins de Erwin Albu si de Lupe Alexandru, cu care împreună plecasem pe arătură de la blocadă spre tabăra. Dumnezeu ne-a păzit și prin tenacitatea lui Michelle am scăpat de dubă și suntem din nou împreună cu rezistența în Siliștea teferi"