ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serviciul Județean de Salvamont Vâlcea avertizează turiștii să evite traseele montane și șoseaua Transalpina din nordul județului, ca urmare a atenționărilor de răcire accentuată a vremii și a prognozei privind căderile importante de zăpadă, potrivit Agerpres.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

"Se anunță iarna la munte, vom avea căderi de zăpadă în zona montană a județului pentru următoarele 24 de ore, așa că este recomandat turiștilor să evite drumețiile în Masivul Parâng și Făgăraș, în zona munților Vâlcii. Dar mai ales, drumul Transalpina, drum care se află în zona vizată de altitudine este absolut nerecomandat pentru conducătorii auto. Totodată, pentru celelalte drumuri ar trebui mașinile să fie echipate pentru iarnă, iar pentru turiști să aibă echipament de vreme rea", a precizat șeful Serviciului Salvamont Vâlcea, Mircea Lera.