ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, a declarat, luni, că bugetul va fi definitivat până vineri, urmând ca ulterior să fie discutat cu CE şi FMI, iar pe 10 decembrie va fi trimis Parlamentului, el precizând că nu vor exista creşteri de taxe, Executivul luând în calcul reducerea TVA.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

”Vineri vom avea bugetul definitivat. Va fi liber până marţi, iar marţi vine Comisia Europeană şi FMI. De pe 2 până pe 10 îl vom pune în dezbatere, iar probabil pe 10 decembrie, când va pleca Comisia, vom veni cu el în Parlament şi în dezbatere. Mi-aş dori foarte mult ca până la sfârşitul sesiunii să îl şi finalizăm, undeva pe 19 decembrie cred că ne-am putea încadra cu aprobarea bugetului pentru anul viitor”, a spus ministrul Vâlcov.

El a precizat că bugetul nu va conţine majorări de taxe şi impozite şi că Executivul ia în calcul adoptarea unor măsuri de relaxare fiscală, printre care o posibilă reducere a TVA.