ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sub titlul "Ucideţi vampira, spălaţi samsarul!", Sorin Ovidiu Vântu scrie un articol extrem de dur la adresa famigliilor mafiote care au condus şi conduc România, în care Elena Udrea, "amanta lui Băsescu", face şi desface aproape toate iţele politicii şi ale business-ului autohton de zece ani încoace.

"Motto:
„La Coldea vine un arap,
Cu fes ciudat şi ras în cap.
«Sunt, paşă, neam de babuin
Şi de la Ghiţă acuma vin,
Cu o poruncă prin viu grai,
Să-i dai purcoiul de parai!»”
- Din lirica interbelică -
Am cunoscut-o prin anul 2003, o tânără apetisantă, inteligentă, avidă de putere şi dispusă la orice compromis pentru a o avea.

Începând cu anul 2005, îşi vede visul cu ochii: devine amanta lui Băsescu, iar acesta şi-o asumă. Latura pudibondă a poporului nostru face ca despre acest „secret a lui Polichinelle” să nu se facă vorbire public decât spre finalul mandatului de preşedinte al lui Băsescu.

Timp de aproape 10 ani, din această poziţie, Udrea face şi desface aproape toate iţele politicii şi ale business-ului autohton. În încercarea de a salva aparenţele, ea îşi procură un „soţ de acoperire” în persoana lui Dorin Cocoş. În acest mod, putea să meargă la toate evenimentele publice sau private ale lui Băsescu fără să dea de bănuit că ar fi şi un alt tip de relaţie decât cel oficial între ea şi preşedinte. Lui Cocoş îi convenea de minune această situaţie; un ţărănuş analfabet şi viclean se vede ajuns „combinatorul şef” al regimului Băsescu. Numeşte procurori, judecători, dijmuieşte orice afacere mai importantă, cumpără ziarişti şi finanţează televiziuni întregi.", scrie SO Vântu pe blogul său.

Traian Băsescu, potrivit lui SOV, nu e străin de toate acestea. Maior şi Coldea, iritaţi de acţiunile lui Cocoş, îi trimit note informative fostului preşedinte:
"Tensiunile dintre cele două grupuri mafiote ajung la paroxism. Famiglia Udrea-Cocoş pierde în faţa famigliei Maior-Coldea. Udrea divorţează, sacrificându-l astfel pe Cocoş. Nu şi-a imaginat niciodată că, la rândul ei, va fi sacrificată de sursa puterii şi a parvenirii ei – Traian Băsescu.

Devoalările ei despre conducerea S.R.I.-ului sunt torpilate de toate gurile de foc ale lui Coldea şi Maior. Cohorte de lideri de opinie şi jurnalişti ies urlând ca din gură de şarpe că domnul general Coldea nu este samsarul lui Ghiţă, că cei doi şefi ai S.R.I.-ului nu s-au implicat în politică, fiecare în altă tabără.

Această uriaşă operaţiune de spălare ne arată de ce aveau nevoie cei doi de ofiţerii acoperiţi din presă – nu pentru apărarea siguranţei naţionale, ci pentru a-i desfigura pe adversarii lor sau ai stăpânilor lor în lupta pentru acapararea puterii totale în stat. O putere nelegitimă, aşa cum v-am arătat într-o postare anterioară. Demiterea lui Coldea de către Iohannis pare inevitabilă. Este greu să ai încredere în cineva care tocmai şi-a trădat vechii stăpâni."

Abia după demitere se poate vorbi despre anchetarea lui Coldea pentru toate mârşăviile pe care le-a făcut. SO Vântu nu contestă faptul că Elena Udrea este coruptă şi că va plăti cu puşcăria. Însă "de aici şi până la linşajul la care este supusă, ar trebui să fie o barieră a raţiunii şi a bunului simţ. Nu puteţi asista pasiv la aşa ceva. Asta vă face complici la ticăloşie şi decât să fiţi complici mai bine participaţi şi voi."
"Violaţi-o, scoateţi-i maţele şi aruncaţi-le la câini, tăiaţi-i mâinile şi sânii, înfigeţi un ţăruş în inima acestei specii infecte de vampir. Dacă această participare vi se pare sub demnitatea voastră, opuneţi-vă ticăloşiei. Spuneţi-le acestor canalii că Udrea este doar o femeie, coruptă, dar totuşi femeie, chiar dacă în politică a acţionat ca un prădător feroce. S-o lase dracului în pace, căci oricum va face puşcărie.E de ajuns!"

Citeşte mai departe aici