ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


George Maior a fost dat afară de la conducerea SRI pentru că numele său apărea în dosarul EADS, scrie Sorin Ovidiu Vântu pe blogul său.

”Lermontov s-a sinucis. În timp ce-și ducea pistolul la tâmplă, a început să strige: „Nu trageți, fraților!” Cam așa sună demisia lui Maior. Dincolo de versiunea oficială, acesta a fost dat afară pentru că apare cu nume și prenume în dosarul EADS”, notează Vântu.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

”Singurul lucru bun pe care l-a făcut a fost recunoașterea ofițerilor acoperiți din presă. În rest, și-a încheiat mandatul în aceeași manieră în care a funcționat pe tot parcursul lui – slugarnic, redus și beat mangă”, scrie SOV.

”Reforma SRI-ului nu a însemnat altceva decât înlocuirea infiltraților din Rusia cu cei din America. Am acceptat abuzurile statului pentru ceea ce am făcut în anii 1990-1991. Așa cum am spus, pentru operațiunile comerciale ilegale de atunci, meritam să fac ani buni de închisoare”, spune SO Vântu.