ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vântu revine cu sfaturi pentru generația Facebook și insistă să “clarifice unele aspecte". Într-un mesaj video postat pe contul său de Facebook, Vântu, citat de b1.ro, afirmă că a descoperit, din mesajele primite la precedenta sa postare, "trei categorii de proști".

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

"Sunteți trei categorii de proști: prostul agresiv, prostul moralist și prostul “cum se cade”.

1, Prostul agresiv, cei care îl insultă fizic și îi doresc omor de cancer.

2. Prostul moralist, tipul aceluia care umblând prin însetat prin deșert i se oferă o cană cu apă, iar acestă își întrebă binefăcătorul de cazier.

3. Prostul “cum se cade”, cel care dă dreptate, dar totuși pune întrebări."

Pe langă aceste categorii enumerate mai sus, Vântu a mai descoperit o categorie, "majoritară", din care fac parte cei "extrem de inteligenți, articulați, dar care nu au capacitatea să vadă întregul".

Sorin Ovidiu Vântu susține că nu el este sursa acestor răutăți, ci sistemul care ne-a generat și care ne-a multiplicat.

“Schimbând sistemul aveți șansa să-i dați lui Iohannis, om care nu-mi e simpatic deloc, și instrumenetele de care are nevoie să vă aducă un plus de bine”, încheie Vântu.