ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Meciurile din Liga 1, vizibila acum doar la televiziunea LOOK TV, ar putea fi urmărite de mai mulţi români, după ce au fost deschise negocieri în acest sens. Potrivit producătorului general al TVR, Cristian Zgabercea, Televiziunea Română poartă discuţii cu reprezentanţii Look TV pentru a transmite, din retur, măcar un meci din campionatul naţional de fotbal, transmite Mediafax.


Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.


Răspunzând unei întrebări adresate de membrii CNA, Cristian Zgabercea a spus că “sunt nişte discuţii” în privinţa Campionatului naţional de fotbal.




"Pentru campionatul naţional de fotbal suntem în discuţii cu cei de la Look TV. Am încercat să facem un barter, să le oferim servicii, pentru că ei au nevoie de servicii şi să ne permită să difuzăm măcar un meci. Din păcate operatorul pay TV cu care lucrează a refuzat. Cei de la Look TV sunt deschişi la discuţii şi sperăm ca măcar din retur să oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele”, a spus Cristian Zgabercea.




  • În acest moment Look TV şi Look Plus, canalele care transmit exclusiv Liga 1 si Cupa Ligii se mai pot recepţiona în reţele UPC România (pentru o taxă de 10 lei pe lună), Orange TV, care nu taxează momentan aceste canale, Romtelecom, care percepe 3 lei, MinNet, gratuit, şi platforma online SeeNow, unde clienţi trebuie să plătească 5 euro pe lună.