ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Piţurcă, actualul selecţioner al Naţionalei României, este aproape gata să renunţe la postul deţinut la Lotul Naţional şi să semneze cu clubul CSU Craiova.

Oltenii de la CSU Craiova sunt cei care trag de antrenorul Naţionalei. Actualul lor tehnician, Jerry Gane, îi nemulţumeşte şi urmează să fie demis, din cauza rezultatelor proaste pe care le-a obţinut de la începutul turului campionatului.

Patronul echipei CSU Craiova, Mihai Rotaru, este cel care insistă pentru semnătura lui Victor Piţurcă. Selecţionerul României este aşteptat duminică în Bănie. Victor Piţurcă vine pentru a urmări mai mulţi jucători de la Petrolul, dar şi de la Craiova.

Oficial, Victor Piţurcă vine pentru a vedea pe ce jucători se bazează la meciul cu Grecia. Alături de el este aşteptat şi Eugen Neagoe, cel căruia clubul i-a urat azi un sincer şi călduros "La Mulţi Ani" pe site-ul oficial.

Neoficial, anumite persoane spun că Victor Piţurcă vine pentru a vedea echipa Craiovei, al cărei antrenor e posibil să devină după meciul cu Grecia. Deşi a fost vehiculat numele selecţionerului ca posibil viitor antrenor al Craiovei, conducerea încă îi dă credit lui Jerry Gane:

Nu s-a discutat niciodată posibilitatea plecării antrenorului”, a declarat Felix Grigore, noul manager general al clubului. Pentru mulţi din jucătorii Craiovei, să fie urmăriţi de selecţioner pe viu este o premieră.