ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi, în jurul orei 18.15, pe Calea Călăraşilor din Capitală, două tinere au fost lovite de o maşină de teren pe trecerea de pietoni. Cele două domnișoare au fost rănite uşor, dar au fost duse la spital pentru investigaţii suplimentare.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii


Imaginile video de la locul accidentului au fost surprinse de un alt participant la trafic şi publicate pe trafictube.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău, la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de aproximativ 45 ani. Acesta nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, accidentând uşor două tinere de 24 şi 25 ani.

"În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va stabili încadrarea. Şoferul a fost testat cu etilotest, rezultatul fiind 0, dar, aşa cum prevede legislaţia în asemenea situaţii, şoferul a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice", a declarat Andrei Codău, la România TV.

http://youtu.be/5FPqpPp6BSQ