ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Evenimentul petrecut acum câteva ore pe raza judeţelor Buzău şi Vrancea, când o lumină puternică a luminat cerul, urmată de o bubuitură puternică pune pe gânduri opinia publică.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Deşi iniţial s-a crezut că totul a fost un meteorit care a explodat la intrarea în atmosfera terestră, lucrurile au rămas învăluite în mister. Deşi  Adrian Şonka, coordonatorul Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” din Bucuresti"a spus că este un meteoroid, preşedintele Agenţiei Spaţiale Române (ROSA), Marius-Ioan Piso nu este convins.

Aceste declaraţii au fost solicitate, totuşi, de către mass-media, până acum ne-existând o comunicare oficială din partea unei autorităţi a statului român. De ce tac autorităţile?

Un fenomen interesant s-a petrecut în luna noiembrie anul trecut, în Rusia.Atunci, pe 14 noiembrie, o lumină puternică a apărut pe cer, fiind vizibilă de la sute de kilometri distanţă. Mulţi oameni au crezut că este vorba despre un atac nuclear.

http://youtu.be/P4NlbFuIJT4

http://youtu.be/zDWF8D-kgBw