ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anul acesta, în România, are loc a patra ediţie a Marşului pentru Viaţă, eveniment public pentru protejarea vieţii, ce se va desfăşura între 22-23 martie, se arată într-un comunicat primit pe adresa ActiveNews.

Pe lângă Bucureşti, Marşul pentru Viaţă se va desfăşura şi în Arad, Braşov, Buzău, Cluj Napoca, Craiova, Caracal, Fălticeni, Buzău, Galaţi, Deva, Oradea, Oneşti, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Timişoara, Târgovişte, Târgu jiu, şi Târgu Mureş.

Organizatorii anunţă că anul acesta, tema este "Adopţia, o alegere nobilă". "Am ales această temă pentru că vrem să reparăm ceva. Adesea, societatea românească şi-a abandonat copiii şi a abandonat mamele. Spunem despre copii că sunt un dar, o bucurie, că ei sunt viitorul. Dar de viitorul unora dintre ei ne îngrijim prea puțin, iar de al altora chiar deloc", se arată în comunicat.

În Bucureşti, pe lângă Marşul în sine, care va avea loc începând cu ora 14:00, pe traseul Piața Unirii – Parcul Tineretului, intrarea Șincai, se va desfăşura un concert, la care vor participa: Vlad Miriță, Alexandra Ușurelu, Bogdan Vlădău, Anthony Icuagu (Vocea României), Vlad Stoia (Vocea României), Beatrice Vlădan (Vocea României) și Ioana Picoș. Concertul va începe de la ora 16:00.

Detalii despre programul Marșului pentru viață din întreaga țară se găsesc pe pagina www.marsulpentruviata.ro.

http://youtu.be/BEhejcAg0dY