ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociaţia Părinţilor pentru Ora de Religie continuă campania mediatică pentru a-i convinge pe părinţii nehotărâţi să-şi înscrie părinţii la ora de religie.

În acest sens, APOR a lansat un spot video în care românii sunt invitaţi să-şi înscrie copilul la ora de religie. APOR consideră că la 25 de ani de la evenimentele din 1989, "copiii românilor sunt amenințați de o democrație prost înțeleasă, care ar dori să ștearga orice urmă de spiritualitate din educația lor"

Textul complet al clipului: "În urmă cu 25 de ani, românii au luptat pentru libertate și au învins. Astăzi, copiii acelorași români sunt amenințați de o democrație prost înțeleasă, care ar dori să ștearga orice urmă de spiritualitate din educația lor. Oferă copilului tău posibilitatea de a-și cunoaște credința și de a alege în cunoștință de cauză. ÎNSCRIE-ȚI COPILUL LA ORA DE RELIGIE. O campanie Asociația „Părinți pentru Ora de Religie”.

http://youtu.be/Uvh3Q_GspCY