ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deşi panoul de şantier de la Parcul Moghioroş arată că proiectul de reamenajare trebuia încheiat la 1 august 2014, lucrările continuă.

Pe canalul YouTube "Povesti din Sectorul 6", a fost posta un film realizat cu o dronă din care se poate observa foarte bine stadiul lucrărilor.

Proiectul de reamenajare, în valoare de peste 75 de milioane de lei, din care aproximativ 60 de milioane de lei sunt fonduri europene, prevede modernizarea spaţiilor verzi de peste 10 hectare, prin amenajarea de piste pentru biciclişti/role, a unor zone pentru concerte, pentru câinii de companie şi pentru fitness, a unui skatepark, alături de terenuri multisport, locuri de joacă pentru copii, mese de şah.

În parc a fost construită o pasarelă pietonală şi s-au refăcut aleile, a fost realizată o zonă de labirint şi urmează a fi construită o seră de plante exotice de 5.000 de metri pătraţi şi va fi instalat un sistem de supraveghere video.