ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serialul "Prietenii Tăi" ( titlul original "Friends"), realizat între ani 1994 și 2004, este unul dintre cele mai îndrăgite sitcomuri din toate timpurile, el câștigând multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards.

Actorii din rolurile principale Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey și Ross au în continuare milioane de fani în toată lumea. Acesta este motivul pentru care cele 3 actrițe Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox Arquette (Monica) și Lisa Kudrow (Phoebe) au fost invitatele lui Jimmy Kimmel, care le-a rugat să realizeze o mică scenetă împreună cu el.

Fetele s-au arătat cu adevărat surprinse de această ipostază mai ales că show-ul de televiziune le-a pus la dispoziție fetelor până și un decor identic cu unul din Friends.

Clipul a devenit viral pe internet, astăzi, la doar 2 zile de la apariție reușind să strângă peste 5 milioane de vizualizări.

http://youtu.be/i4H2JHp5XOQ