ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autorităţile de la Chişinău îşi doresc impulsionarea turismului de peste Prut, aşa că în colaborare cu Agenţia Americană pentru Dezvoltarea Internaţională (USAID) au realizat un clip pentru promovarea Moldovei peste hotare.

Ideea de bază a clipului este aceea că Moldova este un teritoriu ne-explorat de turişti şi oamenii păstrează intact un mod de viaţă străvechi.

Ministerul Turismului din Basarabia s-a bazat pe un top realizat de Lonely Planet, editură de ghiduri turistice aparţinând BBC, care situează Moldova de peste Prut în topul interesante destinații turistice neexplorate de către turiști.

"Experimentează Europa ca niciodată până acum. Vizitează autentica Moldovă”, este sloganul campaniei. Sintagma "Autentica Moldovă" duce cu gândul la faptul că mai există o Moldovă, cea "neautentică", cea din România.

Textul campaniei este citit de către ambasadorul Marii Britanii la Chișinău, Phil Batson.

http://youtu.be/Bvp8P8rX0gY