ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Meciul dintre Muntenegru și Rusia disputat la Podgorica şi contând pentru Grupa G a preliminariilor EURO 2016 a fost suspendat definitiv în minutul 66, la scorul de 0-0, din cauza incidentelor petrecute între jucătorii celor două formații.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

Partida a fost întreruptă inițial pentru o jumătate de oră după ce portarul oaspeților, Igor Akinfeev, a fost lovit în cap de o torță aruncată de suporterii formației gazdă în chiar primul minut de joc. După o jumătate de oră de întrerupere cele două echipe au revenit pe gazon și partida s-a reluat, dar Akinfeev a fost înlocuit cu Iuri Lodîghin.



În minutul 66 al partidei, arbitrul a acordat penalty pentru Rusia, după ce Aleksandr Kokorin a fost faultat în careu de Marko Basa. Șutul lui Roman Șirokov a fost apărat de portarul Vukasin Poleksic.

Se pare că incidentele ar fi pornit după penalty, de la un nou obiect aruncat din tribune care ar fi lovit un alt fotbalist rus. Jucătorii celor două echipe s-au încăierat la marginea terenului, iar în tribune au izbucnit incidente, arbitrul luând hotărârea de a suspenda definitiv partida.