ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD Mircia Muntean, primar al Devei timp de 16 ani, a fost implicat, joi seară, într-un accident rutier produs pe şoseua de centură a oraşului, el fiind transportat la spital cu răni la cap şi la faţă după ce a lovit cu maşina un autobuz, un camion şi un autoturism, informează Gândul.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Locală Deva mi-a comunicat că a avut loc un accident rutier în care a fost implicat şi deputatul Mircia Muntean. Poliţia Locală Deva a asigurat perimetrul accidentului până la sosirea Poliţiei Rutiere şi a Ambulanţei", a declarat Nicolae Lavu, şefului Poliţiei Locale Deva.

Potrivit martorilor, Mircia Muntean ar fi fost cel care a provocat accidentul, după care a plecat de la faţa locului, fiind găsit de poliţiştii locali ascuns în boscheți.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara arată, într-un comunicat de presă, că din primele cercetări reiese că în urma accidentului nu au fost înregistrate victime iar poliţiştii rutieri, fiind sesizaţi, fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi a luării măsurilor legale faţă de cei implicaţi.

http://youtu.be/8fpVQhGZL5I