ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproximativ zece mii de ruși au participat sâmbătă la un protest anti-maidan sub deviza "Niciodată nu iertăm, niciodată nu uităm". Mitingul a fost organizat la Moscova în ziua când se împlinește un an de la înlăturarea președintelui ucrainean Viktor Ianukovici.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Manifestanții au ieşit în stradă la îndemnul senatorului naționalist Dmitry Sablian. Marşului i s-au alăturat ultranaţionaliști, motocicliști, veterani ai războiului din Afganistan și alte persoane devotate conceptului de "Novorossiya", transmite presa din Rusia.

Fostul preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici a fost înlăturat de la putere pe 21 februarie anul trecut, după mai multe zile de proteste violente. Peste 100 de oameni au murit.

Actuala putere de la Kiev a emis un mandat de arestare pe numele lui Ianukovici, acuzat de uciderea în masă a propriului popor. El este refugiat în Rusia. Un post de televiziune a anunţat că va difuza sâmbătă seară un interviu cu fostul lider al Ucrainei.