ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bayern Munchen, Şahtior Doneţk şi Chelsea au reuşit să marcheze 20 de goluri, împreună, în cele trei meciuri disputate în cadrul etapei a III-a a fazei grupelor din Liga Campionilor.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii

Bayern a demolat-o pe Roma, scor 7-1, chiar pe Olimpico, italienii încasând din nou şapte goluri, la 7 ani după eşecul înregistrat în faţa celor de la Manchester United în această competiţie.Golurile au fost marcate de către Gervinho, pentru gazde, respectiv Robben(2), Gotze, Lewandowski, Muller, Ribery şi Shaqiri pentru oaspeţi.

CLICK AICI PENTRU ROMA - BAYERN 1-7 VIDEO

Echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior, a marcat şi ea de şapte ori, dar în poarta altor ex-sovietici, cei de la BATE Borisov. Golurile ucrainene au fost reuşite de către Luiz Adriano(5), Douglas Costa şi Alex Teixeira. Cu aceste reuşite, brazilianul Luiz Adriano l-a egalat pe Messi, singurul fotbalist care mai marcase de cinci ori într-o singură partidă de Liga Campionilor.

CLICK AICI PENTRU BATE - ŞAHTIOR 0-7 VIDEO

La Londra, pe Stamford Bridge, Chelsea a învins-o pe Maribor din Slovenia cu 6-0. Golurile trupei lui Jose Mourinho au fost marcate de către Remy, Drogba, Terry, Viler(aut) şi Hazard(2)

Rezultate Liga Campionilor


All goals & Highlights ~ Chelsea 6-0 Maribor 21... by noname229617