ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Afacerilor Externe este pus într-o situație delicată, după ce fostul ambasador al României la Moscova, viitor reprezentant al României în Republica Cehă, a apărut într-o reclamă, fără a avea acordul autorităţilor de la Bucureşti.

Desemnat recent de președintele Klaus Iohannis să preia postul de ambasador în Republica Cehă, Constantin Grigorie a realizat în urmă cu mai puțin de două luni un clip publicitar pentru un aparat medical care ”face minuni”.

Ambasadorul Grigorie apare în filmulețul care are mai bine de 4 minute în calitate de „Ambasador Ministerul Afacerilor Externe" și laudă aparatul realizat de doctorul Emil Dobre, despre care spune că l-a cunoscut în urmă cu peste 20 de ani, și de atunci l-a întâlnit pe toate meridianele lumii.

Clipul publicitar poartă antetul unei clinici de detoxifiere din Bucureşti, iar diplomatul român se străduiește să fie cât mai convingător când vorbește despre aparatul minune, scrie aktual24.ro

Reprezentanţii MAE au precizat că nu au fost informaţi despre acţiunea ambasadorului şi nici nu s-a solicitat acordul instituţiei pentru filmare. De asemenea, MAE consideră regretabilă şi de neacceptat folosirea numelui ministerului în acest material publicitar.

[embed]https://youtu.be/ZKnJvY3TjgY[/embed]