ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua Bucureşti a învins, scor 4-1, pe Universitatea Cluj într-o partidă contând pentru etapa a XI-a a Ligii 1. Golurile gazdelor au fost marcate de către Papp '13, Szukala '32, Popa '66 şi Keşeru '75, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Bucşă în minutul 59.




http://youtu.be/mTIaHWoDoxc

[divider]
Steaua Bucureşti dă piept cu Universitatea Cluj în ultima partidă a zilei, din etapa a XI-a a Ligii 1.  Chiar dacă Steaua nu a mai pierdut în faţa celor de la "U" din 2008, partida se anunţă interesantă mai ales prin prisma faptului că în Ghencea soseşte unul dintre cei mai iubiţi şi devotaţi stelişti din ultimii 25 de ani: George Ogăraru. Fostul fundaş este acum antrenorul principal al Universităţii şi trebuie să menţină corabia "şepcilor roşii" în prima ligă, chiar şi cu trei puncte obţinute pe terenul echipei sale de suflet.

Echipa de start a Stelei: Arlauskis- Papp, Varela , Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sînmărtean - Popa, Rusescu, Tănase - Keşeru. Rezerve: Cojocaru - Rapa, Filip, Stanciu, Breeveld, Pirvulescu, Neagu