ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două tiruri şi un autoturism au ars în totalitate, miercuri, în urma unui accident produs în localitatea Dezmir, din apropierea municipiului Cluj-Napoca, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a provocat blocarea traficului pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1N (Centura Est a municipiului Cluj) Apahida - Vâlcele.

În accident au fost implicate un autoturism şi două ansambluri de vehicule formate, fiecare, din câte un autotractor şi o semiremorcă.

Din primele informaţii reiese că, în urma producerii evenimentului, autoturismul şi cele două ansambluri de vehicule s-au aprins şi au ars în totalitate. Din nefericire, cei trei conducători auto au rămas încarceraţi în vehiculele pe care le conduceau.