ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Videoclipul "Dark Horse", al lui Katy Perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma YouTube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări.

Astfel, locul întâi a fost adjudecat de melodia "Dark Horse", interpretată de Katy Perry şi Juicy J. Hitul a atras peste 496 de milioane de vizualizări,de la momentul aparitiei sale, pe 20 februarie, şi până în prezent conform datelor furnizate de YouTube, informează hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

"Can't Remember to Forget You", o colaborare a cântăreţelor Shakira şi Rihanna, se situează pe locul al doilea în topul celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube în acest an, cu peste 359 de milioane de vizualizări.

Pe locul al treilea, cu peste 265 de milioane de vizualizări, se află imnul Cupei Mondiale de Fotbal 2014, intitulat "La La La (Brazil 2014)" , imn ce a fost interpretat de Shakira şi Carolinhos Brown.

O altă melodie dedicată Cupei Mondiale si anume cântecul oficial al FIFA 2014 intitulat "We Are One (Ole Ola)", ocupa locul 4 al clasamentului.

Trio-ul Enrique Iglesias, Descemer Buene şi Gente De Zona, interpetii melodiei "Bailando Espanol" încheie topul cinci al celor mai vizualizate videoclipuri din acest an pe YouTube.

Clasamentul continuă după cum urmează:

Locul 6 - The Chainsmokers cu "#SELFIE";

Locul 7 ,"Fancy", al Iggy Azalea şi Charli XCX;

Locul 8 "Let It Go", din filmul "Frozen";

Locul 9 "Wiggle", al lui Jason Derulo şi Snoop Dogg;

Locul 10 "El Perdedor", al lui Enrique Iglesias şi Marco Antonio Solis.

 

http://youtu.be/0KSOMA3QBU0