ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai vechi cinematograf din Kiev a fost aproape distrus de un incendiu care a avut loc în timpul rulării unui film LGBT ( lesbian, gay, bisexual, şi transexual) , informează RT.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

La filmul francez "Nopţi de vară"(Les Nuits d'Ete) erau prezente aproximativ 100 de persoane, dar nu s-au înregistrat răniţi. Autorităţile suspectează că a fost vorba de un atac criminal.

Conform unuiu martor, Evgheni Zelman, focul a început atunci când cineva a aruncat cu grenade de fum înspre ultimele rânduri din sală, la aproximativ 20 de minute de la începerea peliculei.

Filmul în cauză prezintă povestea unui francez din anii '50, care deşi în aparenţă este fericit, în fiecare weekend pleacă la o cabană unde se îmbracă precum o femeie.

Clădirea, construită în 1931, este monument istoric, iar primarul Vitali Klicico a promis că va reconstrui cinematograful.

http://youtu.be/iSC82DSjd3o