ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un meteorit a trecut, în noaptea de marţi spre miercuri, pe deasupra României, imaginile fiind surprins de o cameră de supraveghere.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

"Asta s-a văzut azi-noapte pe cerul României. Clar a fost vorba despre un meteorit care a explodat în aer", scrie autorul clipului, pe blogul piticu.ro.



Filmări au fost realizate în localitatea Obrejiţa (jud. Vrancea), însă meteoritul a fost observat şi în Covasna, Sibiu, Buzău sau Mureş.

"A fost o lumină alarmant de puternică, de zece ori mai puternică decât farurile de maşină", scrie un utilizator pe forumul chanon.ro.

"Şi la Pătârlagele (Buzău) s-a observat lumina....iar la aproxmativ 5 minute după s-a auzit şi un zgomot puternic şi vibrau geamurile", scrie un altul.

"Imagini cu lumina ce a provenit de la un meteor, deasupra orașului București. Înregistrarea e din București, în apropiere de A2. Camerele sunt îndreptate înspre sud (cam 1 - sud vest, cam 2 - spre sud est, cam 3 spre sud)", scrie Paul Dorneanu pe YouTube.



Fenomene luminoase la Obrejița (07.01.2015, ora 03.05.50) surprinse de camerele de supraveghere