ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vierme găsit în apa de la robinet de către o pensionară din Bucureşti, care a avut un şoc atunci când a deschis robinetul de la chiuveta din bucătărie. Femeia spăla o cutie cu apă de la robinet, când s-a trezit că-i pică în cutie un vierme din jetul de apă.

"Aşa ceva este imposibil", spun reprezentanţii Apa Nova. Pensionara a depus o plângere la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, filiala Bucureşti, dar de la ANPC a fost trimisă la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

Femeia locuieşte pe Calea Moşilor şi crede că acest vierme ar fi putut ieşi prin sita de la robinet. Cutia pe care o spăla în chiuvetă este cea în care ţinea în frigider căţei de usturoi.

Oamenii cred că un vierme ar putea intra în reţeaua de apă potabilă acolo unde se lucrează la ţevi. Numai că în zonă nu sunt şantiere. Locatarii s-au mai plâns acum câteva luni că apa de la robinet era murdară, dar nimeni nu a pomenit de vreo vietate, darmite un vierme.

Acum cativa ani, alt bucureştean s-a plâns că a găsit un vierme lung în apa de la robinet. Apa Nova a stabilit că era vorba despre... un exemplar de apă dulce, fără legătură cu reţeaua.