ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Armata ucraineană este "Legiunea Străină a NATO", folosită de către Occident pentru a "contracara" Rusia, acuză preşedintele Vladimir Putin.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

"De fapt, nu este vorba despre o armată, ci despre o Legiune Străină, în cazul de faţă o Legiune Străină a NATO, care nu are ca scop să apere interesele naţionale ale Ucrainei", a declarat Putin, la Sankt Petersburg, informează AFP.

"Este vorba despre alt scop geopolitic: contracararea Rusiei", a subliniat liderul de la Kremlin.

Președintele rus a mai acuzat Kievul că folosește armistițiile ”doar pentru regruparea propriilor forțe”.
Moscova susține că autoritățile ucrainene ”refuză să urmeze calea unei soluționări pașnice” a conflictului din estul Ucrainei prin mijloace politice.

NATO va organiza luni după amiază o reuniune „extraordinară“, privind situaţia din Ucraina, după ce conflictul din estul ţării a cunoscut în week-end o nouă escaladare, a anunţat Alianţa Nord-Atlantică. Reuniunea a fost convocată la solicitarea Ucrainei, "având în vedere situaţia din estul ţării", a precizat un oficial NATO.