ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele Vladimir Putin i-a avertizat pe ruşi, în discursul despre starea naţiunii, că îi aşteaptă vremuri grele şi le-a cerut să aibă încredere in ei, relatează BBC.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Liderul de la Kremlin a acuzat în discursul rostit în faţa paralamentarilor guvernele occidentale că vor să ridice o nouă "Cortină de fier" în jurul Rusiei.

"Nu ne-a înfrânt nici Hitler, nu o va face nici Occidentul", a spus liderul de la Kremlin.

Referindu-se la "tragedia" din sud-estul Ucrainei, Putin a declarat că politica Moscovei a fost una corectă şi că Rusia îşi va respecta vecinii.

BBC aminteşte că Rusia a fost afectată puternic de scăderea preţului petrolului şi de sancţiunile impuse de statele occidentale în semn de răspuns la interventia Moscovei în criza din Ucraina. Rubla, odată simbol al stabilităţii în timpul mandatelor lui Putin, a înregistrat luni cea mai mare scădere din ultimii 16 ani, cu aproape 9% faţă de dolar.