ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câştigătorul sezonului patru al show-ului Vocea României, difuzat de ProTV, este Tiberiu Albu, din echipa Tudor Chirilă. Rockerul lui Chirilă a reişit să îi convingă pe telespectatori, care l-au votat în număr mare.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Pe locul secund s-a clasat eleva lui Marius Moga, Anda Dimitriu, a treia a fost Maria Hojda, din echipa Loredana, în timp ce ultima dintre finalişti a fost Aliona Munteanu, favorita lui Smiley.

"Va multumesc! Va multumesc! Va multumesc nespus de mult ca mi-ati fost aproape tot timpul asta! Nu stiu ce altceva sa va spun! Nu stiu ce e in sufletul meu acum, sunt extraordinar de fericit si sper sa ne vedem in continuare!", a declarat Tiberiu Albu.

El a primit nu doar trofeul Vocea României, ci şi un cec în valoare de 100 de mii de euro.

Tudor Chirilă, aflat la primul sezon ca antrenor în acest show, bifează prima victorie, în timp ce Loredana sau Moga rămân fără vreun concurent alături de care să câştige în patru sezoane.