ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Voiculescu contestă repartizarea dosarului la Curtea de Apel Bucureşti.

Voiculescu contestă repartizarea dosarului, folosind astfel o cale de atac pentru tergiversarea dosarului ICA. Dan Voiculescu cere anularea deciziei Colegiului de Conducere de la Curtea de Apel Bucureşti, prin care au fost numiţi doi magistraţi ce formează completul ce judecă acest dosar.

Din noul complet fac parte Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea, care au preluat dosarul, după ce unul dintre judecătorii ce soluţionau dosarul a fost arestat, iar altul s-a pensionat.

Voiculescu contestă repartizarea, după ce s-a prezentat la Tribunalul Bucureşti, la Secţia de Contencios Administrativ, unde a apelat la magistratul care poate să anuleze acte administrative date de altă instituţie, în cazul de faţă Curtea de Apel Bucureşti.

Afaceristul vrea să obţină suspendarea acelui document, pentru a schimba magistraţii din complet, în special pe judecătoarea Camelia Bogdan, despre care a spus că i-a respins toate cererile invocate în faţa instanţei de judecată.

În această situaţie, o instanţă inferioară ar trebui să judece o decizie luată de o instanţă superioară, Curtea de Apel Bucureşti.