ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, atacantul brazilian Wesley Lopes a semnat un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, cu gruparea CSMS Iaşi.

"Wesley Lopes da Silva, brazilianul care a făcut istorie în tricoul echipei FC Vaslui devenind cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri marcate în 113 partide, a semnat un contract valabil un an cu CSMS Iaşi, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon", scrie pe site-ul oficial al grupării moldovene.

Wesley, 33 de ani, revine în Liga I după ce în perioada 2009-2012 a evoluat la FC Vaslui. De la plecarea din România, el a mai jucat la Al Hilal (Arabia Saudită), iar de la începutul anului 2014 la formaţia Millonarios (Columbia).

În cariera sa, atacantul brazilian a mai fost legitimat la formaţiile Ponte Preta, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria Guimaraes, Grasshoppers Zurich, Paços Ferreira şi Leixoes.