Articole de
Mara NicolescuEditoraliști / Invitați

Mara (Maria) Lăcrămioara Nicolescu este o actriță română de teatru și film, scenaristă, producătoare. S-a născut la 31 mai 1973 în Buzău, România, a absolvit Liceul de Matematică-Fizică, secția Informatică, din Petroșani și Facultatea de actorie în 1996, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. În 2002, joacă primul rol în filmul Filantropica. Alte roluri notabile în filmele Italiencele (2004), Un acoperiș deasupra capului (2006), Restul și tacere (2007). Joacă pe scena teatrului „Nottara” din București. Premiul UCIN pentru cel mai bun spectacol feminin în 2002. Este candidată AUR la Europarlamentare.
⚊ www.facebook.com/profile.php?id=100081176491245

Mara Nicolescu, punct de vedere la „dezbaterea” online de la Ministerul Sănătății, pe tema ”Strategiei naționale de vaccinare”: Nu exista în Constituție scris nicăieri despre dreptul la ocrotirea sănătații individuale și colective!

Tot proiectul Strategiei Naționale de Vaccinare se bazează pe introducerea forțată și neconstituțională a conceptului de "sănătate colectivă” prin trimiterea la "dreptul la ocrotirea sănătății individuale și colective".