Articole de
Oana EftimieEditoraliști / Invitați

Economist, specialist în strategii de marketing și comunicare.
⚊ www.facebook.com/oana.pantilie

Steven van Groningen și Valeria Răcilă van Groningen (st) și evenimentul care a blocat complet locuitorii Bucureștiului (dr). Colaj capturi: Mediafax și Hotnews cu sursă Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON

Oana Eftimie: Cum e să alergi ca idiotul la Maratonul Raiffeisen Bank care a blocat tot Bucureștiul, organizat chiar de nevasta faimosului CEO Steven van Groningen, Valeria Răcilă van Groningen, ambii protestatari de noapte în Piața Victoriei?

S-au ofuscat câțiva că am zis de maratonul vieții, care a blocat ieri tot Bucureștiul și mi-au reproșat că trebuie să încurajăm oamenii să facă sport. Ca oile, organizat neapărat, cu echipament brand-uit de sponsori și pe beton.

Oana Eftimie: În vârful “pandemiei”, în spitalele din România au murit 56 de oameni arși în incendii. Avem 18 incendii în spitale într-un an, 15 morți doar la Spitalul din Piatra Neamț și 26 de morți la Balș. Unde a fost presa?

Un incendiu la un spital de stat este de un milion de ori mai grav decât un incediu la o stație privată de GPL sau un club privat. Pentru că responsabilitatea este a statului, stat care prin Constituție garantează dreptul la ocrotirea sănătății.