ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Recentul "scandal" în care a fost implicată Mihaela Rădulescu a readus pe tapet problema discutării în public a homosexualităţii.

Susţinătorii homosexualităţii susţin că în public nu se poate discuta decât în termeni de susţinere a acestui fenomen, orice altceva încadrându-se în "incitare la ură" sau discriminare. Şi "homofobie", să nu uităm.

[P] FATA NEVAZUTA A HOMOSEXUALITATII - comanda online

Punerea sub semnul întrebării efectelor fenomenului homosexual este interzisă, iar copiii trebuie să audă numai termeni laudativi despre acest stil de viaţă. Altfel, după cum a demonstrat-o şi cazul Rădulescu, presiunea mediatică se intensifică până ce respectivul îşi retrage cuvintele sau este penalizat, cumva, de autorităţi. Toate acestea sub sloganul libertăţii de exprimare, a diversităţii, etc.

În aceste condiţii, o fotografie face cât o mie de cuvinte. Este cazul unei imagini realizate de un fotograf canadian, la Parada Gay din Toronton, ediţia 2011.

Explicaţia fotografiei este simplă: mai mulţi bărbaţi dezbrăcaţi complet se plimbă nestingheriţi prin faţa a mii de oameni. Ei sunt parte a "paradei dragostei". Dar o fetiţă, care nu pare să aibă mai mult de 10 ani, îşi pune mâinile peste ochi.I s-a spus, aşa cum ni se spune şi nouă, că nu e nimic agresiv, ofensator într-o paradă a unor oameni care se iubesc. Dar ceva nu este în regulă. Parada publică a organelor genitale ale unui om înseamnă dragoste( probabil încă nu participase la orele de educaţie sexuală de la şcoală)? Aşa că face cel mai firesc gest din lume: se protejează în faţa acestei imagini.

Pe copiii noştri, însă, cine îi va proteja?

[caption id="attachment_97349" align="aligncenter" width="645"]FOTO: Steve Jalsevac FOTO: Steve Jalsevac[/caption]

naked_marcher4.jpg_645_430_55