ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o emisiunea relativ recentă realizată de Anca Alexandrescu la Palatul în care s-a născut marele fizician și martir George Manu, cumpărat și restaurat de George Becali, filantropul, care a ajutat gratuit numeroase persoane în timpul Dictaturii Covid, face câteva aprecieri duhovnicești foarte grele, bazate cel mai probabil pe revelațiile și sfaturile care i-au fost împărtășite de monahii și duhovnicii români de la Sfântul Munte Athos.

Între altele, George Becali afirmă ceea ce spunea și Părintele Justin Pârvu despre cei care acceptă conștient și chiar promovează cipul controlului total prin acte de identitate electronice, și anume că „VACCINUL E LEPĂDARE!”.

Nu știm cum se împacă această afirmație cu cei care s-au vaccinat și au promovat asiduu vaccinarea cu seruri experimentale Covid chiar la Televiziunea Patriarhiei Române, Trinitas TV, dar probabil că acest lucru ar trebui să-l afle mai întâi familiile preoților care mor pe capete în ultimul timp de AVC-uri și turbo-cancere. În tot cazul, până acum nu s-a auzit pe posturile Patriarhiei nici o cerere de iertare sau măcar vreo scuză, darămite vreun act de pocăință publică.

George Becali se referă în acest sens și la Alexandra Păcuraru de la Realitatea TV, care, manipulată de Vasile Bănescu, a cerut interzicerea noastră și arestarea redactorilor ActiveNews pentru că împiedică vaccinarea „sigură și eficientă” prin „știri false” despre efectele adverse ale serurilor experimentale, și pentru care noi ne rugăm să se însănătoșească grabnic și să revină pe micul ecran.

Pentru că astăzi înțelegem că realizatoarea TV a trebuit să se lase de meserie și suferă de un sindrom autoimun, la fel ca Anca Alexandrescu, jurnalistă care a făcut tot posibilul pentru a informa asupra aspectelor nefaste ale vaccinării după ce s-a dumirit.

George Becali, în stilul său inconfundabil și cu toată inima bună, susține însă că „Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult pentru a fi iertați” și oferă totodată și remedii din sfintele taine pentru cei injectați.

Să-l urmărim, de ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, urându-i cu această ocazie La Mulți Ani cu cât mai multe biruințe și fapte de milostenie, ca și până acum, întru numele Domnului!

Noi le dorim multă sănătate tuturor!