ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mijlocaşul Dacian Varga, a semnat un angajament valabil pentru următorii trei ani cu divizionara secundă CS Universitatea Craiova, informează siteul oficial al grupării oltene.
Voiam să joc, îmi era dor să joc. Aici mi s-a părut un proiect foarte interesant, unde se vrea performanţă. La Craiova e nebunie, pentru că de multă vreme nu a mai fost fotbal în oraş, iar lumea vrea să vadă din nou o echipă puternică. Am venit să câştig trofee, nu să joc cu Craiova în Liga a II-a. În primul rând, eu îmi doresc să ajungem în prima divizie, apoi să avem o echipă bună care să conteze în campionat, nu doar să fim acolo la număr. Bine, nici nu poţi să spui că vrei titlul din primul an, pentru că e foarte greu, trebuie să fim realişti. Aş vrea ca fanii să vină la fiecare meci şi să ne încurajeze. Noi vrem să le aducem bucurie în suflet şi să câştigăm fiecare joc", a spus Dacian Varga.

Varga a mai evoluat pentru Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar şi FC Vaslui.