ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Phillipa Roe, un proeminent lider conservator, a declarat că plătitorii de taxe şi impozite vor simţi costul "invaziei" imigranţilor români şi bulgari în Marea Britanie.

Politiciana engleză a mai spus că ţiganii proveniţi din Estul Europei fac deja mari probleme, cerşind agresiv şi făcându-şi nevoile în faţa caselor oamenilor.

"Avem oameni care odată ce au ieşit din casă se trezesc cu alţi oameni care dorm la uşă, care îşi fac nevoile la uşă - este extrem de neplăcut şi pe lângă asta, mai avem cerşitul agresiv şi furtul din buzunare", a spus Roe, citată de Daily Mail.

Roe a adăugat faptul că toate aceste probleme sunt cauzate de minoritatea romă.

Grijile politicianei conservatoare au fost împărtăşite de Comisarul Poliţiei din Staffordshire, Matthew Ellis, care a spus că deja românii sunt printre imigranţii care comit cele mai multe infracţiuni.

Între Aprilie 2010 şi Septembrie 2013 au fost arestaţi 981 de români, 967 de polonezi şi 636 de lituanieni, iar Matthew Ellis se teme că situaţia se va înrăutăţi.

De la 1 ianuarie 2014, cetăţenii români şi bulgari nu mai au nicio interdicţie pentru a munci în Marea Britanie.