ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o scrisoare din 8 aprilie 2024, adresată judecătoarei Laura Taylor Swain, fiica lui Joe Biden, Ashley, a confirmat autenticitatea jurnalului său plin de dezvăluiri scandaloase.

Familia Biden este un izvor nesecat de povești, una mai halucinantă decât alta.

După laptopul uitat de fiul lui Joe Biden, Hunter, într-un atelier de reparații, jurnalul intim pierdut al fiicei președintelui, a devenit și el o sursă de scandaluri uriașe.

Pe scurt, povestea Jurnalului este următoarea:

În 2020, după o cură de dezintoxicare, Ashley Biden, astăzi în vârstă de 41 de ani, a locuit temporar într-o casă din Palm Beach, Florida, folosită în mod obișnuit de către toxicomanii în convalescență.

În iunie 2020, Ashley s-a întors la domiciliul său din Philadelphia.

După câteva săptămâni, în locul ei s-a mutat o anume Aimee Harris, astăzi de 39 de ani, mamă singură cu doi copii, de asemenea recent ieșită de la o cură de dezintoxicare.

Aimee susține că a găsit jurnalul lui Ashley sub saltea. Ulterior, ea l-a vândut organizației de investigații de presă Project Veritas cu suma de 40.000 de dolari.

Care, evident, a dat publicității largi extrase.

Jurnalul este o bombă. Fiica președintelui dezvăluie că a fost „hipersexualizată de la o vârstă fragedă”, oferă detalii despre toxicomania sa cronică, despre aventurile sale extraconjugale, sau cum consuma droguri în timp ce participa la campania electorală a tatălui său în 2019.

Însă, indiscutabil, cea mai explozivă dezvăluire o constituie o însemnare din ianuarie 2019, în care Ashley scrie:

„Îmi amintesc că am avut relații sexuale cu prieteni încă de la cea mai fragedă vârstă; dușuri cu tatăl meu (probabil nu se cuvenea).”

Mai multe detalii despre jurnalul fiicei lui Biden găsiți AICI.

Cert este că Aimee Harris a fost condamnată în aprilie de către judecătoarea districtuală din New York, Laura Taylor Swift, la o lună de închisoare și o amendă de 20.000 de dolari, pentru furtul și vinderea Jurnalului.

Niciodată, în timpul procesului, nu s-a afirmat că Jurnalul ar fi fals.

Cu ocazia procesului, Ashley Biden i-a trimis judecătoarei o scrisoare în care se plânge că jurnalul său intim a fost furat și a ajuns în public.

Din conținutul scrisorii fiicei președintelui, care a intrat în posesia New York Times, reiese limpede că jurnalul este AUTENTIC. La fel, și paragrafele date publicității.

Nici un moment, Ashley Biden nu acuză vreun fals. Dimpotrivă.

Ea afirmă clar în debutul scrisorii:

„... jurnalul meu personal privat a fost furat și vândut pentru profit.”

Ea descrie confesiunile din jurnal drept un „flux al conștiinței” sale destinat vindecării personale și apără conținutul documentului, afirmând doar că „scrierile mele intime” au fost„interpretate greșit în mod grosolan” de către unii care „lansează acuzații false ce defăimează caracterul meu și al oamenilor pe care îi iubesc”.

Așadar, conținutul este autentic, însă interpretările sunt eronate sau tendențioase.

Puteți citi AICI scrisoarea integrală a fiicei președintelui Biden către judecătoarea Swain, așa cum a fost publicată ea de către New York Times.

Iată și un comentariu al lui Tucker Carlson după ce jurnalul lui Ashley Biden a explodat în public: