ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bill McGuire este un mare "preot” al religiei climatice, mai ales prin cărțile sale apocaliptice, în care anunță sfârșitul lumii, scrie nakedemperor

Anterior, Bill a fost membru al Grupului de lucru privind pericolele naturale, din cadrul guvernului Regatului Unit, membru al Grupului de Consultanță Științifică pentru Situații de Urgență (SAGE) și a contribuit la rapoartele IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change).

Fiecare cu păsărelile lui, atâta vreme cât nu face rău altora. Însă Bill și cultul climatismului ne vor morți pentru că emisiile de CO2 sunt „prea mari”.
 
Ulterior, el a scris că postarea sa pe X a fost greșit înțeleasă, dar a fost cât se poate de clar - „singurul mod realist în care consider că emisiile pot scădea cu rapiditatea necesară pentru a evita distrugerea catastrofală a climei, este sacrificarea populației umane printr-o pandemie cu o rată de mortalitate foarte mare.”
 
Deși Bill poate avea o oarecare influență, nu este miliardar și, prin urmare, nu își poate folosi averea pentru a-și pune în aplicare orice fantezie anti-umană.

Știrea continuă după imagine:


Dar Bill nu este singur. Sunt mulți miliardari care fac parte din același cult climatic. Și mulți miliardari sunt sociopați și psihopați (într-un procent mai mare decât în populația generală, acesta fiind unul dintre motivele pentru care au ajuns acolo unde sunt). Ei suferă de complexul zeității, considerându-se drept salvatorii planetei. O singură problemă le stă în cale: noi, omenirea. Mâncătorii inutili pe care unii dintre acești miliardari nu îi consideră ca fiind altceva decât vite.

Să ne amintim de ce spunea prințul Philip: că visează să se reîncarneze într-un virus mortal pentru a rezolva problema „suprapopulării”: