ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cele mai frumoase ale Americii au ajuns niște gropi de gunoi. Distruse INTENȚIONAT de Ciuma Progresismului.Avem acum o nouă dovadă a premeditării.

Un program „social” care oferă gratuit băutură alcoolicilor fără adăpost care bântuie pe străzile din San Francisco a fost dezvăluit săptămâna care a trecut de către patronul unei companii tehnologice.

Adam Nathan, fondator și CEO al companiei Blaze, este și președintele consiliului consultativ al Armatei Salvării din metropola californiană.

El a scris de curând pe rețeaua X:

„Știți că San Francisco cheltuiește 2 milioane de dolari anual pe un «program de gestionare a alcoolului»? Oferă alcool gratuit persoanelor care suferă de alcoolism cronic, dintre care majoritatea sunt fără adăpost.”

Nathan a fost intrigat când a văzut cozi de alcoolici fără adăpost care își așteptau rândul la băutură.

„Într-un hol, au butoaie legate la robinete prin care practic li se dă bere unor persoane fără adăpost care au fost identificate cu alcoolism. Totul este organizat astfel încât persoanele cuprinse în program intră și își iau o bere, și apoi încă una. Și așa, toată ziua.”

În realitate, așa cum scrie San Francisco Chroniclecare a preluat și dezvoltat subiectul, „programul de gestionare a alcoolului” costă municipalitatea 5 milioane de dolari și este vechi de patru ani.

Prin acest „program social”, infirmiere distribuie la ore fixe ale zilei „doze controlate” de vodcă și bere persoanelor străzii din San Francisco.

Sediul unde se desfășoară programul este un vechi hotel dezafectat.

Obiectivul declarat al programului este de a „ajuta” persoanele fără adăpost și alcoolice, controlând chipurile cantitatea de alcool pe care acestea o beau și a le împiedica să ajungă la spital, la morgă sau la închisoare.

Evident, ideea programului aparține unor „experți”, atât de prețuiți de la Plandemia Covid încoace.

Aceștia afirmă că, în realitate, prin acest program, municipalitatea a economisit în ultimele șase luni 1,7 milioane de dolari prin reducerea numărului apelurilor de urgență.

Nathan recunoaște că nu este „expert”, ceea ce nu îl împiedică să aibă o observație de bun simț:

„Nu sunt doctor sau expert în gestionarea drogurilor. Dar sunt un plătitor de taxe. Când a fost aprobat acest Program de Control al Alcoolului? Unde au avut loc audierile publice? De ce este ascuns într-un hotel vechi?”

Și adaugă:

„A oferi droguri gratis celor dependenți nu rezolvă problema. Doar o agravează. Unde este programul de recuperare în toată afacerea asta?”