ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ați petrecut multe ore în magazine și n-ați găsit nimic care să se potrivească cu perechea de pantofi de acasă sau cu rochița proaspăt achiziționată sau pur și simplu nimic nu este pe gustul dumneavoastră? Există o soluție foarte simplă pentru aceste probleme: comenzile personalizate. Astfel, au aparut din ce în ce mai multe firme autohtone care vă pot îndeplini toate visele în materie vestimentară, 5 dintre ele fiind evidenţiate mai jos.

1. Chotronette este o firmă înființată în Iași de două prietene, Silvia Chiteala și Laura Cazacu și se adresează doamnelor și domnișoarelor ce privesc vestimentația ca o modalitate de a își exprima personalitatea. După cum înseși fetele declară pe pagina oficială de Facebook, creațiile lor sunt extravagante, pline de culoare și sunt lucrate manual din materiale absolut superbe. Pe site-ul lor găsiți multe modele de unde vă puteți inspira iar rochiile pot fi făcute la comandă și personalizate. Modelele pot fi achizitionate direct din atelierul lor din Iași sau la comandă pe email și livrate în toată țara prin curierat.

2. Laura Ciobanu este un alt exemplu de alegere vestimentară inspirată. Tânără creatoare din Oradea, ea vă oferă o gamă originală de rochii, fuste și topuri. Vă puteți delecta privirile cu noua colecție pe site-ul shop.lauraciobanu.ro.

3. În materie de pantofi, genți și alte accesorii, Pro Alex Shoes este un magazin ce abundă în modele originale de la fundițe și fluturași aplicați până la culori și decupaje inedite. Firma este pe piața românească din 1992 și îndeplinește visele multor femei dar și bărbați prin pantofii executați la comandă, confecționați special pe măsura, gustul și stilul fiecărui client în parte. Pentru a vă imbogăți garderoba, fetele de la Pro Alex, vă invită în magazinul lor din Strada Viitorului București, unde veți găsi personal specializat să vă ajute să vă alegeți modelul potrivit din miile de materiale și culori sau puteți da comandă pe pagina lor de facebook, pe email sau telefon.

4.Marca Papucei s-a născut în toamna anului 2006 și aparține designerului Angela Vasiliu. Papucei.ro se adresează în exclusivitate femeilor pasionate de fashion care vor să iasă în evidență în orice moment al zilei, magazinul online oferind numeroase modele ce frapeză prin rafinamentul finisajelor, confortul oferit, modele îndraznețe dar și materiale inovatoare.

5.Și dacă tot vorbim de inovație să nu uităm de magazinul online Smiling Shoes. Aparținând surorilor Luiza şi Corina Naduh, brandul Smiling Shoes se definește ca fiind exclusivist, el oferind produse și servicii de boutique la prețuri de mass market. Pe site vă puteți alege combinația de culoare, textură și forma tocului sau a platformei. Fetele lucrează manual produsele, ele selecționând cu atenție calapoade comode, materiale naturale și culori cât mai originale.