ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Realizatoarea TV Mihaela Rădulescu a fost atacată, ca la un semn, de blogării și activiștii pro-homosexualitate, fiind acuzată de "delir" de către șeful ONG-ului Accept, după ce și-a exprimat opinia în legătură cu acest fenomen.

[P] FATA NEVAZUTA A HOMOSEXUALITATII - comanda online

Iată ce scrisese Mihaela Rădulescu pe blog: "M-am tot gândit la …dreptul ăsta la liberă exprimare, la libertatea de opinie, la ideea de “open mind”, la toleranță…. Și mi s-a încâlcit puțin mintea, recunosc, mai ales pentru că sunt mamă de băiat. Deci, ma zbat între dorința de a-mi crește copilul după cum cred eu că e normal și moral, drept și …logic și….instrumentul ăsta politic numit “toleranță”, acceptare și , eventual, simpatizare față de bărbații care fac sex între ei, apoi se căsătoresc și, mai nou, au voie să crească și copii. La 11 ani, copilul meu a aflat cum a venit pe lume și că pentru asta e musai nevoie de un barbat și o femeie. Dar, undeva în creșterea lui, trebuie să-i strecor și informația despre gay, despre bărbații care se țin de mână și se pupă pe stradă, se îmbracă cu fuste (și n-am fost încă în Scoția cu el:))), se căsătoresc….

Și, ca să nu stric ordinea lumii moderne, dar nici siguranța lui în lumea în care va fi adult, ar trebui sa-i spun că asta e în regulă și că nu are voie sa zica ceva rau de ei, căci nu e politic… corect.
Pfuuu, grea treabă, nu-i așa ? Mai ales când ești și persoană publica și, ca să nu-ți pierzi imaginea, fanii sau mai știu eu ce “decorațiuni”, n-ai voie să vorbești despre un subiect atât de sensibil. Adevărul e că m-am arătat foarte deschisă la acest capitol, mereu și n-am avut nicio remarcă publică la adresa nicunui gay și a niciunei manifestări dinspre minoritatea lor, deși zău că m-am abținut cu greu la fiecare “Gay parade”….

Normalitatea pierde tot mai mult teren în fața conceptului de “open mind”, care uneori deraiază grav.

Dreptul la opinie, dreptul la libertatea de exprimare au luat-o la fel de tare pe aratură, devenind ori un prilej de a înjura pe oricine și orice, dar și o ocazie minunată de …a tăcea mâlc, căci orice spui împotriva unei minorități te transformă într-un monstru îngust la minte, într-o paria a unei societăți înnebunite dupa…deschidere.[...]Încerc să fac concluzia și mai clară – eu vă voi accepta mereu și nu vă voi discrimina niciodată, căci e alegerea voastră în viață. Dar mi-ar placea să înțelegeți și voi că ați putea câștiga ceva mai mult respect și înțelegere dacă n-ați mai exagera, daca ați reduce din culorile țipătoare ale spectacolului public, dacă v-ați comporta normal, astfel încât să nu ne mai atrageți atenția asupra… ceea ce sunteți.

Sunteți oameni anormali, oricât vă deranjeaza că vă numim așa – dar, dacă vă asumați “diferența”, faceți-o cu eleganță, discreție, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor și în fardurile lor. Nu ne agresați vizual copiii pe stradă , căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorități:)), ci respectați și voi drepturile copiilor noștri de a crește normal și de alege…drept.".

Imediat, realizatoarea a fost insultată de o armată de activiști pro-homosexualitate, care apar la orice articol în care este atins acest subiect. Florin Buhuceanu, liderul ONG-ului Accept, dar și Adriana Radu, promotoarea educației sexuale în școli, au sărit concomitent în capul Mihaelei Rădulescu, în paginile aceleiași publicații, Adevărul.

La interval de câteva ore, Florin Buhuceanu a scris articolul "Mihaela Dreptul doamnei Mihaela Rădulescu la delir şi liberă aberaţie", în timp ce șefa de la "sexul vs barza" a acuzat-o că este o "mare homofobă" în acest articol: "Mihaela Rădulescu, acuzată de ipocrizie pe două fronturi" .

Reacția Mihaelei Rădulescu a venit după ce prietenul ei, austriacul Felix Baumgartner a postat pe facebook un mesaj de susținere față de cântărețul și conaționalul său, Andreas Gabalier. Acesta spusese, într-un discurs la premiile Amadeus, că "nu e o ușor în această lume, în care unul poate fi când femeie, când bărbat", aluzie la transexualul Conchita Wurst, câștigător la Eurovision 2014.