ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Găinușă a anunțat că va părăsi emisiunea Cronica Cârcotașilor de la Prima TV, după 14 ani de emisie.

Găinușă a precizat în mesajul său că munca sa nu a fost apreciată, reproșându-i-se, printre altele, că a adus un preot în platou.

Realizatorul TV a precizat însă că lucrează la un nou proiect, alături de o parte din fosta echipă a Cronicii. Iată mesajul său:

"Am decis sa părăsesc Cronica Carcotasilor. De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea.
Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aibă unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune.14 ani.
Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproșat inclusiv ca am adus un preot in platou.
Am încheiat o etapă din cariera mea si le mulțumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp.
Eu si Codrut, ca nu am voie sa ii spun Dezbracatu, si poate si altii, lucram la un proiect nou. Ne dorim să fim mai aproape de voi si sper ca toti cei care ne apreciaza sa fie alaturi de noi.Va multumesc."