ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat, joi, a declarat, consilierul personal al ministrului Culturii, Emil Pantelimon, care a adăugat că ministrul "şi-a înaintat demisia la începutul acestei zile", anunţă Agerpres.
"Domnul ministru nu a demisionat ieri (miercuri-n.r.) pentru a nu afecta validitatea actelor aprobate în şedinţa de Guvern de săptămâna aceasta, semnate de domnia sa", a mai spus Pantelimon.

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a făcut, duminică, la Craiova, o comparaţie între finanţarea Programului Naţional de Prevenire şi Control HIV/SIDA şi cea a festivalurilor culturale
"După părerea mea, nu suntem în Africa de Sud. Nu sunt milioane de concetăţeni afectaţi de acest hidos flagel al epocii noastre. Nu înţeleg, eu personal. Am fost cutremurat când mi-am dat seama câte Festivaluri Shakespeare sau cât de amplu am putea face evenimentul Festivalul Shakespeare de la Craiova dacă nu am avea acel program sau dacă acel program ar fi la jumătate", a spus Daniel Barbu.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, miercuri seară, că ministrul Culturii, Daniel Barbu, este un om "cu handicap sufletesc", de la care nu poţi aştepta să demisioneze, adăugând că premierul Victor Ponta ar fi trebuit să-l demită imediat.

El a adăugat că toată lumea ştie de unde provine numărul mare de seropozitivi, şi anume de la acele injecţii care li se făceau bebeluşilor în spitale în ultimii ani ai regimului Ceauşescu şi în primii ani de după '90.